3300 Eger, Kistályai út 6. Tel.: 36/517-753, 411-753, 311-564   Fax: 36/517-754   E-mail: agrokereger@agrokereger.hu

Kínálatunk

Nyitvatartás

Hétfő - Péntek
7:00 - 15:45

E-mail:

agrokereger@agrokereger.hu karpatiagi@agrokereger.hu nagyerika@agrokereger.hu zeleimargo@agrokereger.hu bakospeter@agrokereger.hu bekesi@agrokereger.hu

A prospektusokon látható gépek műszaki adatai változhatnak! Az időközbeni változtatás jogát fenntartjuk!

Termékek

COSMO függesztett műtrágyaszórók + SORSZÓRÓ ADAPTER

függesztett műtrágyaszórók + SORSZÓRÓ ADAPTER A COSMO típusú műtrágyaszórók az erőgép hárompont szerkezetére kapcsolhatók. Kisebb területek, keskeny parcellák művelésére (műtrágya, granulátumok kiszórására), valamint sószórással síkosság mentesítésére ajánljuk. A tartály belső fala teljesen sima, ezáltal lehetővé teszi a műtrágya szabad és folyamatos esését a nyílás felé, hogy biztosítsa az egyenletes kiszórást a nyitószerkezeten. A fokozatmentesen és külön-külön is állítható kiömlőnyílások biztosítják, hogy a kiszórandó anyagot a szükség szerinti mennyiségben terítsük. A műtrágyaszórók repítőtányérja fölé sorszóró adapter szerelhető, ezáltal szőlő és gyümülcs ültetvények műtrágyázására is alkalmazhatók.

COSMO vontatott, kerékmeghajtású műtrágyaszórók

A műtrágyaszóró gép vonórúdja kis- és közép traktorok, hátsó vonószeméhez vagy személygépkocsik, terepjárók utánfutó-vonóhorogjához kapcsolható. A repítőtányérok meghajtását a járókerekek forgása biztosítja. A szórásmennyiség szabályozása bovdenos távvezérlővel működtetett résnyitással történik. A munkavégzések helyei közötti közlekedéskor a szórószerkezet meghajtása kikapcsolható. A COSMO típusú vontatott műtrágyaszórókat elsősorban parkok, kertek, sportpályák művelésére, valamint sószórással közlekedő helyek, utak síkosság mentesítésére ajánljuk.

M-5615/AC függesztett röpitőtárcsás műtrágyaszóró

Az M-5615 tipusú, kéttárcsás műtrágyaszóró bármely II. és III. függesztési kategóriájú traktorral üzemeltethető. Meghajtó TLT 540 f/p. Alkalmas: a farmergazdaságok műtrágyázási feladataira, valamint gabonafélék szórvavetésére. A szórószerkezet valamennyi műtrágyához hozzáállítható lapátozással ellátott, szöghajtóművel forgatott röpítőtárcsa. Munkaszélesség: 18-24 m. Tartály térfogat: 1,5 m3. Kívánságra hidraulikus zárással / nyitással (opció).

Szervestrágyaszórók szőlőbe, gyümölcsösbe

sorközbe (hátraszóró) vagy sorra (tőkére, oldalraszóró) kivitelben Ajánlatkéréskor sziveskedjenek megadni a kérdéses tipus számát ! (pl. A.F.O.25)

Árajánlat

Partnereink

AGROKER Alkatrész Kft.
3300 Eger, Kistályai út 6.Telefon: 36/517-753, 411-753, 311-564, 312-198    Fax: 36/517-754     E-mail: agrokereger@agrokereger.hu
A weboldalt a Béta Software készítette.