3300 Eger, Kistályai út 6. Tel.: 36/517-753, 411-753, 311-564   Fax: 36/517-754   E-mail: agrokereger@agrokereger.hu

Kínálatunk

Nyitvatartás

Hétfő - Péntek
7:10 - 16:00

MUNKARENDÜNK VÁLTOZÁSA:
A szombat délelőtti nyitva tartás felfüggesztve.
Hétfőtől péntekig 7 - 16 óra között továbbra is folyamatos a kiszolgálás.
Belépés előtt kézmosást vagy kesztyűviselést kérünk, a szájmaszk ajánlott.
Előzetes telefonos egyeztetés, előkészített számla kérése meggyorsítja mindnyájunk munkáját, és csökkenti a fertőzésveszélyt.
Köszönjük az együttműködést.

E-mail:

agrokereger@agrokereger.hu karpatiagi@agrokereger.hu nagyerika@agrokereger.hu zeleimargo@agrokereger.hu bakospeter@agrokereger.hu bekesi@agrokereger.hu

A prospektusokon látható gépek műszaki adatai változhatnak! Az időközbeni változtatás jogát fenntartjuk!

Termékek

LEKO Függesztett V tárcsák

Alkalmazhatók: zöldtrágya talajba forgatására, szőlővenyige, felaprított nyesedék talajba keverésére továbbá magágyelőkészítésre, szántáselmunkálásra, tarlóhántásra, gyomirtásra, kemikáliák bekeverésére, növényi szármaradványok felaprítására és talajba keverésére. A LEKO típusú tárcsák függesztett kivitelű, kétsoros V elrendezésűek. Munkaszélességük a tárcsasorok szögállításának módosításával fokozat nélkül változtatható. Használhatók, szőlőkben, gyümölcsösökben és szántóföldeken.

LEKO vontatott V tárcsák

A LEKO tipusú vontatott kivitelű tárcsák kétsoros V elrendezésűek. Munkaszélességük a tárcsasorok szögállításának módosításával fokozat nélkül változtatható. A tárcsásboronák a talajfelszín intenzív elmunkálására szolgálnak, a modern agrotechnika követelményeinek messzemenő figyelembe vételével. Ennek megfelelően alkalmasak szántás elmunkálásra, magágy előkészítésére, tarlóhántásra, nagy felületek művelésére. További felhasználási területek: Kemikáliák talajba keverése, növényi szármaradványok felaprítása, szántás nélküli művelésnél magágy előkészítése.

VVT vontatott tárcsák

A VVT tipusú V elrendezésű tárcsák középnehéz kategóriába sorolhatók. Típusjelzésüknek megfelelően a munkaszélességük 2,8 m-től 4,2 m-ig változtatható a tárcsalevelek számától és a tárcsasorok szögállításától függően. Alapkivitelben 560 mm-es tárcsalevelekkel készülnek, de kérhetők 510 mm-es vagy 610 mm-es tárcsalevelekkel szerelve. A maximális szállítási sebesség 10 km/h. A gépek önsúlya lehetőséget ad szőlő- és gyümölcsültetvények sorközének megművelésére, illetve a nem túlságosan kiszáradt, kötött szántóföldek tarlóhántására is.

FVT függesztett könnyű tárcsák

Az FVT tipusú függesztett V elrendezésű tárcsásboronák alapkivitelben kétsoros csipkés tárcsalappal készülnek a nagyobb behúzó hatás érdekében. Alapkivitelben 510 mm-es tárcsalevelekkel szereltek, de kérhetők 460 mm vagy 560 mm-es tárcsalevelekkel is. Munkaszélességük 1,2 m-től 3,0 m-ig változtatható a tárcsalevelek számától és a tárcsasorok szögállításától függően. Szőlő- és gyümölcsültetvények sorközének megművelésre, illetve nem kötött és kiszáradt szántóföldek megművelésére használhatók.

LEKO FÜGGESZTETT FOGASOK

A LEKO tipusú függesztett fogasboronák szántás elmunkálására ? 1,1 m-estől 6,6 m-es munkaszélességben készülnek. Könnyű, félnehéz és nehéz boronalevéllel és két sor törőhengerrel szereltek. A fogasboronák 3,3 m-től két oldalt kézzel- vagy hidraulikusan felcsukhatók.

Árajánlat

Partnereink

AGROKER Alkatrész Kft.
3300 Eger, Kistályai út 6.Telefon: 36/517-753, 411-753, 311-564, 312-198    Fax: 36/517-754     E-mail: agrokereger@agrokereger.hu
A weboldalt a Béta Software készítette.