3300 Eger, Kistályai út 6. Tel.: 36/517-753, 411-753, 311-564   Fax: 36/517-754   E-mail: agrokereger@agrokereger.hu

Kínálatunk

Nyitvatartás

Hétfő - Péntek
7:10 - 16:00

MUNKARENDÜNK VÁLTOZÁSA:
A szombat délelőtti nyitva tartás felfüggesztve.
Hétfőtől péntekig 7 - 16 óra között továbbra is folyamatos a kiszolgálás.
Belépés előtt kézmosást vagy kesztyűviselést kérünk, a szájmaszk ajánlott.
Előzetes telefonos egyeztetés, előkészített számla kérése meggyorsítja mindnyájunk munkáját, és csökkenti a fertőzésveszélyt.
Köszönjük az együttműködést.

E-mail:

agrokereger@agrokereger.hu karpatiagi@agrokereger.hu nagyerika@agrokereger.hu zeleimargo@agrokereger.hu bakospeter@agrokereger.hu bekesi@agrokereger.hu

A prospektusokon látható gépek műszaki adatai változhatnak! Az időközbeni változtatás jogát fenntartjuk!

Termékek

SIPMA H-186 KRUK bálabontó szecskázó gép

SIPMA H-186 KRUK típ. bálabontó-aprítógép az istállókban, illetve nyitott állattartó telepeken a bálázva betakarított és tárolt szalma, széna, szenázs bontására, kiosztására vagy kiterítésére szolgál. Kétféle változatban készül: a traktor hidr. emelőszerkezetén lévő 3 pontos felfüggesztéssel, vagy kapcsolás vonószerkezettel az erőgéphez. A gép előnye az egyszerű szerkezet és működés. A gép irányítása az üzemeltető erőgép vezetőfülkéjéből végezhető.

SIPMA Z-374 VONTATOTT SILÓZÓ

A kisvállalkozók és családi gazdaságok körében igen sikeresnek mondható fenti tipusú szecskázó silókukorica, zöldtakarmány és szalma begyüjtésére alkalmas. A szecskázó gép etetőszerkezeténél hidraulikus meghajtású két pár behúzó-tömörítő henger van elhelyezve. A hengerek fordulatszám változását, a szecska hosszúságát, valamint a dobok és adapterek munkairányának azonnali ellentétes bekapcsolását a hidraulikus meghajtás biztosítja. A szecskázó 10 cserélhető késből és felületi edzéssel hőkezelt állókésből áll. A kések számának változtatásával a szecska hosszúság szabályozható. A szecskázó szerkezeti egységei és a késélező berendezés a vezetőfülkéből vezérelhető. Használatának előnye az üzembiztonság, könnyű kezelhetőség, az egyenletes szecska méret. A géphez kétféle adapter csatlakoztatható: Kétsoros 62-80 cm sortávolságú adapter, silókukorica betakarításra. 1,4 m munkaszélességű rendfelszedő, zöldtakarmány és szalma begyüjtéshez.

Árajánlat

Partnereink

AGROKER Alkatrész Kft.
3300 Eger, Kistályai út 6.Telefon: 36/517-753, 411-753, 311-564, 312-198    Fax: 36/517-754     E-mail: agrokereger@agrokereger.hu
A weboldalt a Béta Software készítette.