3300 Eger, Kistályai út 6. Tel.: 36/517-753, 411-753, 311-564   Fax: 36/517-754   E-mail: agrokereger@agrokereger.hu

Kínálatunk

Nyitvatartás

Hétfő - Péntek
7:10 - 16:00

MUNKARENDÜNK VÁLTOZÁSA:
A szombat délelőtti nyitva tartás felfüggesztve.
Hétfőtől péntekig 7 - 16 óra között továbbra is folyamatos a kiszolgálás.
Belépés előtt kézmosást vagy kesztyűviselést kérünk, a szájmaszk ajánlott.
Előzetes telefonos egyeztetés, előkészített számla kérése meggyorsítja mindnyájunk munkáját, és csökkenti a fertőzésveszélyt.
Köszönjük az együttműködést.

E-mail:

agrokereger@agrokereger.hu karpatiagi@agrokereger.hu nagyerika@agrokereger.hu zeleimargo@agrokereger.hu bakospeter@agrokereger.hu bekesi@agrokereger.hu

A prospektusokon látható gépek műszaki adatai változhatnak! Az időközbeni változtatás jogát fenntartjuk!

Termékek

GRAMEGNA CS4 KITÉRŐS, VEZÉRELT FORGÓKÉSES TŐKÖZ- (SORALJA) MŰVELŐK

A GRAMEGNA CS4 tőközművelők a traktor hátsó 3 pontjára szerelhetők. A meghajtott művelőfej függőleges forgókésekkel szerelt. Munkaközben benyúlik a szőlőtőkék közé. A pálcás ézékelő vezérlésével hátracsukódva kikerüli a tőkét majd visszatér a sorba. A meghajtást kardántengelyen keresztül kapja, szükséges kardánfordulat 540 ford/perc. A duplafogas forgóelemek munkamélysége kb. 10 cm, talajtól függően. Előnyük, hogy átforgatják, fellazítják a földet, és javítják a talaj vízháztartását. A forgóelemek közül kipöröknek a gyomok és egyéb szármaradványok, valamint velük együtt a kövek és rögek, ezért kíválóan alkalmazhatók köves talajok művelésére is.

OMA DT-I soraljtisztító TŐKÖZKASZA

Az OMA DT-I típ. soraljtisztító tőközkasza a traktor hátsó 3 pontjára felfüggesztett, 2 db fém támkerékkel szerelt tőaljművelő gép. Munka közben a traktorhoz csatlakoztatott kardántengellyel kapja a meghajtást. A szükséges kardánfordulat 540 ford/perc. A gép önálló hidraulika rendszerrel van ellátva, mely a különféle funkciók ellátását biztosítja. Szükséges erőgép igény: 30 kW / 41 LE. Az OMA DT-I típusú tőközkasza használatát elsősorban szőlő ültetvényekben javasoljuk, de különféle ültetvényekben is alkalmazhatók.

AGROFER ECO függesztett, hidraulikusan vezérelt, passzívkéses sorművelő

Az AGROFER ECO típusú munkagép passzív TE/80 típusú művelőfejjel szerelt tőköz megmunkáló, amely a munkagép 3 pontjára szerelhető. A művelőfejek felszerelhetők jobb vagy bal oldalra, illetve mindkét oldalra is. A kések mozgatásához szükséges energiát az erőgép hidraulikus rendszere szolgáltatja, de kérhető saját hidraulikus rendszerrel is. Az AGROFER ECO típusú berendezés alkalmas ültetvénysorok tőközeinek (vegyszermentes) gyomirtó ápolására, illetve művelésére. A berendezés segítségével elsősorban szőlő és gyümölcs ültetvények soraiban tudunk nagyon eredményes és hatékony tőközápolási munkákat ellátni, de használhatók dísznövény és erdészeti csemetekertekben is.

AGROFER TE/80 hidraulikusan vezérelt passzívkéses tőközművelő

Az AGROFER TE/80 tipusú munkagép passzív művelőfejjel szerelt tőközmegmunkáló, amely talajművelő munkagépek, pl. kultivátor (AVK), tárcsa, PRVN eke-kultivátor stb. oldalára szerelhető. A szőlő sorok tőközeinek vegyszermentes, környezet kimélő gyommentesítésére lett kifejlesztve. A minimális teljesítmény felvétel lehetővé teszi egyéb munkagépek egyidejű üzemeltetését is. A kés mozgatásához szükséges energiát az erőgép hidraulikus rendszere szolgáltatja. A hidraulikusan vezérelt és mozgatott kés a szabályozható ellenállású tőérzékelő jelzésére végzi a kitérő mozgást.

AGROFER COMBY Függesztett, kétoldalas, hidraulikusan vezérelt passzívkéses sora

Az AGROFER Comby típusú 2 oldalas soraljművelők a munkagép 3 pontjára szerelhetők. A passzív TE/80 típusú művelőfejek a soraljművelő gép jobb és bal oldalán dolgoznak. A kések mozgatásához szükséges energiát saját hidraulikus rendszere szolgáltatja, multiplikátor szivattyúval és olajtartállyal, melyek biztosítják a szögállítást és a munkaszélesség állítását is. Két méretben készülnek: - PICCOLO: munkaszélessége 180-250 cm között állítható - GRANDE: munkaszélessége 250-350 cm között állítható Az AGROFER COMBY típusú berendezések alkalmasak ültetvénysorok tőközeinek (vegyszermentes) gyomirtó ápolására, illetve művelésére. A berendezések segítségével elsősorban szőlő és gyümölcs ültetvények soraiban tudunk nagyon eredményes és hatékony tőközápolási munkákat ellátni, de használhatók dísznövény és erdészeti csemetekertekben is.

AGROFER vezérelt tőközművelők

Az AGROFER típusú függesztett tőközművelők a traktor hátsó 3 pontjára szerelhetők. Munka közben a traktorhoz csatlakoztatott kardántengellyel kapják a meghajtást. A szükséges kardánfordulat 540 ford/perc. A tőközművelők hatékony és környezet kímélő eszközei a szőlő- gyümölcs és egyéb ültetvény sorok megművelésének, gyommentesítésének. Az összes funkció hidraulikusan vezérelt, így a kezelés igen egyszerű. A telepített növények sérülése az érzékelő által vezérelt kitérés következtében szinte kizárt. A tőérzékelő ellenállása a kultúra igényének megfelelően szabályozható. A tárcsás művelőfej szögének változtatásával a nyitás és takarás is elvégezhető a gyomtalanításon kívül

Soraljművelő tárcsa OMA DSR

A passzív mechanikai soraljművelés egyszerű és hatékony eszköze az olasz gyártmányú OMA DSR tárcsa, mely a traktor három pontjára függesztve működik. A csapágyazott , földhajtású, 510 mm átmérőjű tárcsalap a kívánt szögben és munkamélységben, valamint a tőkéhez megfelelő távolságra beállítva gyors munkasebesség mellett végzi a soralj mechanikai gyomirtását, az összetömörödött talaj lazítását és keverését, és az esetleges bakhát lebontását.

Árajánlat

Partnereink

AGROKER Alkatrész Kft.
3300 Eger, Kistályai út 6.Telefon: 36/517-753, 411-753, 311-564, 312-198    Fax: 36/517-754     E-mail: agrokereger@agrokereger.hu
A weboldalt a Béta Software készítette.