3300 Eger, Kistályai út 6. Tel.: 36/517-753, 411-753, 311-564   Fax: 36/517-754   E-mail: agrokereger@agrokereger.hu

Kínálatunk

Nyitvatartás

Hétfő - Péntek
7:10 - 16:00

MUNKARENDÜNK VÁLTOZÁSA:
A szombat délelőtti nyitva tartás felfüggesztve.
Hétfőtől péntekig 7 - 16 óra között továbbra is folyamatos a kiszolgálás.
Belépés előtt kézmosást vagy kesztyűviselést kérünk, a szájmaszk ajánlott.
Előzetes telefonos egyeztetés, előkészített számla kérése meggyorsítja mindnyájunk munkáját, és csökkenti a fertőzésveszélyt.
Köszönjük az együttműködést.

E-mail:

agrokereger@agrokereger.hu karpatiagi@agrokereger.hu nagyerika@agrokereger.hu zeleimargo@agrokereger.hu bakospeter@agrokereger.hu bekesi@agrokereger.hu

A prospektusokon látható gépek műszaki adatai változhatnak! Az időközbeni változtatás jogát fenntartjuk!

Termékek

AVK toldalékolt vázszerkezetű szőlő- és gyümölcsMŰVELŐ kultivátorok

z AVK kultivátorok alkalmazási területe: Szőlő és gyümölcs ültetvényekben, gyomirtásra, talajlazításra használhatók. Jó minőségű talajszerekezetet biztosítanak, változtatható munkaszélességűek. Speciális kialakítású szerszámai révén vonóerő és teljesítmény takarítható meg. A speciális kapák kötött, köves talajokon is hatékonyan dolgoznak. Az alapkivitel szereltsége: - Toldalékolható vázszerkezet. - Kettő sor felső rúgóztatású speciális kapa. - Egy sor 310 mm léces törőhenger. Rendelhető kiegészítő: műtrágya adagoló szerkezet.

CELLI GO függesztett forgóboronÁK

A CELLI GO típusú függesztett forgóboronák a traktorok hátsó 3 pontjára szerelhetők. Maximális erőgép: 80 LE (59 kW). Működés közben az erőgép TLT-jéhez csatlakoztatott kardántengellyel kapják a meghajtást. A szükséges kardánfordulat 540 ford/perc, rotor fordulat: 319 ford/perc. Használhatók: kisebb munkaszélességben szőlőkben és gyümölcsösökben, nagyobb munkaszélességben pedig szántóföldi munkákra pl. magágykészítésre javasolt.

GRAMEGNA szár- ÉS venyigezúzóK + SORALJMŰVELŐ tőközkasza

Hárompont függesztésű szár- és venyigezúzó, önálló hidraulikus rendszerrel, nagyon masszív, öntvény Y zúzókésekkel, (opcióban kérhető kalapács késekkel). Egyoldali vagy kétoldali kitérős tőközkaszával, a tőközkasza egyenes zúzókésekkel.

CELLI MINIGO függesztett forgóboronák függesztett forgóboronák

A CELLI MINIGO típusú függesztett forgóboronák a traktorok hátsó 3 pontjára szerelhetők. Maximális erőgép : 80 LE (59 kW). Működés közben az erőgép TLT-jéhez csatlakoztatott kardántengellyel kapják a meghajtást. A szükséges kardánfordulat 540 ford/perc, rotor fordulat: 319 ford/perc. Használatuk: elsősorban szőlőkben és gyümölcsösökben javasolt, de nagyobb munkaszélességben szántóföldi kultúrákban is alkalmazhatók.

PRVN-2,0 SZŐLŐMŰVELŐ eke+ kultivátor

Alkalmazási terület: Szőlő- és gyümölcsültetvények sorközművelésére alkalmazható univerzális művelő eszköz. A géppel rövid időtartamú átszerelés után a következő műveletek végezhetők: gyomirtó és mély kultivátorozás, sekély- és mélyszántás, fedés, trágyaárok nyitás. A berendezés munkaszélességét az adott sortávolságú ültetvénynek megfelelően a munka megkezdése előtt a tagok szét-, illetve összetolásával lehet szabályozni. A gép munkaszélességét mechanikusan vagy hidraulikusan lehet állítani. Üzemeltetés: 55 105 LE teljesítményű erőgéppel

CELLI H/BA Hidraulikusan vezérelt kitérős talajmarók

A CELLI H/BA aktív munkavégző szerszámokkal dolgozó talajmarók 15-29 kW (20-40 LE) teljesítményű erőgépekkel üzemeltethető talajművelő gépek. Az erőgépek hátsó 3 pontjára függeszthetők. Egyedülálló fejlesztésű a nagy szerkezeti szilárdságú doboztok szerkezetű váz, vastag lemezből. A váz és a kések közötti maximális munkazóna biztosítja a gép gyors és zavartalan haladását, eltömődés nélkül. A CELLI H/BA talajmarók alapfelszereltsége: - biztonsági burkolat - állítható mélységhatároló csúszótalpak - normál kardántengely - hátsó talajegyengető mobilpajzs - 6 késes rotátor Használatuk elsődlegesen gyümölcsösökben és szőlőben ajánlott, de alkalmazhatók kertészeti kultúrákban és egyéb ültetvényekben. Rendeltetésük gyomirtás, talajporhanyítás, talajfelszín elmunkálás.

CELLI F/BA Függesztett Talajmaró

A CELLI F/BA aktív munkavégző szerszámokkal dolgozó talajmarók 15-29 kW (20-40 LE) teljesítményű erőgépekkel üzemeltethető talajművelő gépek. Az erőgépek hátsó 3 pontjára függeszthetők. Egyedülálló fejlesztésű a nagy szerkezeti szilárdságú doboztok szerkezetű váz, vastag lemezből. A váz és a kések közötti maximális munkazóna biztosítja a gép gyors és zavartalan haladását, eltömődés nélkül. A CELLI F/BA talajmarók alapfelszereltsége: biztonsági burkolat állítható mélységhatároló csúszótalpak normál kardántengely hátsó talajegyengető mobilpajzs 6 késes rotátor Rendeltetésük kertészeti kultúrákban, szőlő- gyümölcs ültetvényekben gyomirtás, szántás utáni talajfelszín elmunkálás, talajporhanyítás, magágyelőkészítés.

CELLI S/BA Hidraulikus Talajmaró

A CELLI S/BA aktív munkavégző szerszámokkal dolgozó talajmarók 15-29 kW (20-40 LE) teljesítményű erőgépekkel üzemeltethető talajművelő gépek. Az erőgépek hátsó 3 pontjára függeszthetők. Egyedülálló fejlesztésű a nagy szerkezeti szilárdságú doboztok szerkezetű váz, vastag lemezből. A váz és a kések közötti maximális munkazóna biztosítja a gép gyors és zavartalan haladását, eltömődés nélkül. A CELLI S/BA talajmarók alapfelszereltsége: - biztonsági burkolat - állítható mélységhatároló csúszótalpak - normál kardántengely - hátsó talajegyengető mobilpajzs - 6 késes rotátor Használatuk elsődlegesen gyümölcsösökben és szőlőben ajánlott, de alkalmazhatók kertészeti kultúrákban és egyéb ültetvényekben. Rendeltetésük gyomirtás, talajporhanyítás, talajfelszín elmunkálás.

CELLI BV-BF-BFF hidraulikusan eltolható talajmarók

- Működtető erőgép max. teljesítménye: 70 LE (51 kW) - A meghajtáshoz szükséges kardánfordulat: 540 ford/perc. Használatuk elsődlegesen szőlőben és gyümölcsösökben ajánlott, de alkalmazhatók kertészeti kultúrákban és egyéb ültetvényekben. Rendeltetésük: gyomirtás, talajporhanyítás, talajfelszín elmunkálás. A CELLI BV-BF-BFF aktív munkavégző szerszámokkal dolgozó talajmarók. Az erőgépek hátsó 3 pontjára függeszthetők. A talajművelés mélysége a mélységhatároló csúszótalpakkal szabályozható Munkamélység: 22 cm. A traktor hidraulika rendszeréhez csatlakoztatott hidraulikus henger jobbra kitolaja, illetve visszahúzza a talajmarót. A hidraulikus oldalra kihejezés és visszahúzás vezérlése a traktor fülkéből történik.

CELLI HV-HF-HFF hidraulikusan vezérelt kitérős talajmaró

- Működtető erőgép max. teljesítménye: 70 LE (51 kW) - A meghajtáshoz szükséges kardánfordulat: 540 ford/perc. Rendeltetésük: gyomirtás, talajporhanyítás, talajfelszín elmunkálás. Használatuk elsődlegesen szőlőben és gyümölcsösökben ajánlott, de alkalmazhatók kertészeti kultúrákban és egyéb ültetvényekben. A CELLI HV-HF-HFF aktív munkavégző szerszámokkal dolgozó talajmarók. Az erőgépek hátsó 3 pontjára függeszthetők. A talajművelés mélysége a mélységhatároló csúszótalpakkal szabályozható. Munkamélység: 22 cm. Az érintőpálcával automatikusan vezérelt saját hidraulika rendszer ki-be mozgatja a talajmarót a tőkék vagy a törzsek között.

Rugós kultivátor OMA ES

Szőlő- és gyümölcsös ültetvények, kertek, kisebb szántóföldi területek hatékony talajművelésére szolgáló eszköz. Az egyedi, laprugós kialakítású rugós kapák a kívánt munkamélységre beállítva kitűnő talajmunkát és gyomirtást végeznek, köszönhetően a rugózó-rezgő mozgásnak. A munkamélység beállítása történhet fém támkerékpárral vagy csöves rögtörőhengerrel. Utóbbival a talaj megfelelő lezárása és a még aprólékosabb talajszerkezet is elérhető. A munkaszélesség több méretben is elérhető, 1 m-től 3 m-ig. A traktorigény ennek függvénye, 35 LE-től 70 LE-ig.

Rugós kultivátor CEM típus 1,8 - 2,3

Hidraulikusan, fokozatmentesen változtatható munkaszélesség, 25x25 mm anyagvastagságú duplaspirálos hőkezelt rugóskapákkal, mélységállítós támasztókerekekkel! Beállítási méret: 1800 mm-től 2300 mm-ig, hidraulikusan! A gép súlya: 390 kg. Traktorigény: 60-70 LE

Árajánlat

Partnereink

AGROKER Alkatrész Kft.
3300 Eger, Kistályai út 6.Telefon: 36/517-753, 411-753, 311-564, 312-198    Fax: 36/517-754     E-mail: agrokereger@agrokereger.hu
A weboldalt a Béta Software készítette.