3300 Eger, Kistályai út 6. Tel.: 36/517-753, 411-753, 311-564   Fax: 36/517-754   E-mail: agrokereger@agrokereger.hu

Kínálatunk

Nyitvatartás

Hétfő - Péntek
7:10 - 16:00

MUNKARENDÜNK VÁLTOZÁSA:
A szombat délelőtti nyitva tartás felfüggesztve.
Hétfőtől péntekig 7 - 16 óra között továbbra is folyamatos a kiszolgálás.
Belépés előtt kézmosást vagy kesztyűviselést kérünk, a szájmaszk ajánlott.
Előzetes telefonos egyeztetés, előkészített számla kérése meggyorsítja mindnyájunk munkáját, és csökkenti a fertőzésveszélyt.
Köszönjük az együttműködést.

E-mail:

agrokereger@agrokereger.hu karpatiagi@agrokereger.hu nagyerika@agrokereger.hu zeleimargo@agrokereger.hu bakospeter@agrokereger.hu bekesi@agrokereger.hu

A prospektusokon látható gépek műszaki adatai változhatnak! Az időközbeni változtatás jogát fenntartjuk!

Termékek

GRAMEGNA SB1 ásógépEK

Az SB l típusú olasz lyukvályó ásógépek egy ujdonság, melyek kimondottan a szőlő- és gyümölcs ültetvényekben való használatra lettek szabadalmazva. A szőlő ültetvényben minden gond nélkül átférnek a növény alatt. Alkalmasak a régi, elöregedett szőlőtőkék eltávolítására. Egy perc alatt létrehozzák a kívánt lyukat anélkül, hogy összetömörítenék a földet. Ugyanolyan hatást érnek el, mintha kézi ásóval végeznénk a munkát. A traktor hátsó 3 pontú felfüggesztéséhez csatlakoztathatók, 4 hidraulika gyorscsatlakozóval.

CELLI X40 FÜGGESZTETT ásógépek

A CELLI X40 típusú ásógépekkel kiváló talajszerkezet alakítható ki, melynek jobb a víz és levegő háztartása mint az egyéb talajművelő gépekkel végzett munka esetén. Használatukkal teljesen kiküszöbölhető a művelőtalp betegség. Az ásófejek speciális mozgása biztosítja a talaj megfelelő forgatását és aprítását. Nehéz, nedves és kemény talajokon is tökéletes a munkavégzésük. Laza vagy lejtős területeken korlátozza az eróziót, mivel közepes méretű rögfelületet hagy maga után.

CELLI Y70 FÜGGESZTETT ásógépek

A CELLI Y70 típusú ásógépekkel kiváló talajszerkezet alakítható ki, melynek jobb a víz és levegő háztartása mint az egyéb talajművelő gépekkel végzett munka esetén. Használatukkal teljesen kiküszöbölhető a művelőtalp betegség. Az ásófejek speciális mozgása biztosítja a talaj megfelelő forgatását és aprítását. Nehéz, nedves és kemény talajokon is tökéletes a munkavégzésük. Laza vagy lejtős területeken korlátozza az eróziót, mivel közepes méretű rögfelületet hagy maga után.

CELLI Z90 FÜGGESZTETT ásógépek

A CELLI Z90 típusú ásógépekkel kiváló talajszerkezet alakítható ki, melynek jobb a víz és levegő háztartása mint az egyéb talajművelő gépekkel végzett munka esetén. Használatukkal teljesen kiküszöbölhető a művelőtalp betegség. Az ásófejek speciális mozgása biztosítja a talaj megfelelő forgatását és aprítását. Nehéz, nedves és kemény talajokon is tökéletes a munkavégzésük. Laza vagy lejtős területeken korlátozza az eróziót, mivel közepes méretű rögfelületet hagy maga után.

BGF, GF Függesztett gödörfúrók

A BGF-250 típusú gödörfúró kistraktorokra, a BGF-450 és a GF-600 típusok közepes 2 kat. fügesztő berendezésű traktorokra ajánlottak. Erdészeti és mezőgazdasági üzemekben a különböző faféleségek ültetésénél a talajelőkészítés eszköze. Előnyösen használhatók kerítésoszlopok és egyéb (pl. szőlő) oszlopok telepítéséhez is. Sík és lejtős területeken, előkészített vagy előkészítetlen talajoknál egyaránt alkalmazhatók. A fúróspirálok többféle méretben készülnek és cserélhetők. A fúróspirálok méretei: 180, 250, 350, 450 és 600 mm.

Árajánlat

Partnereink

AGROKER Alkatrész Kft.
3300 Eger, Kistályai út 6.Telefon: 36/517-753, 411-753, 311-564, 312-198    Fax: 36/517-754     E-mail: agrokereger@agrokereger.hu
A weboldalt a Béta Software készítette.